Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Tetova Üniversitesi Yöneticilerinden Gözlemevimize Ziyaret

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Tetova Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Reshat QAILLI, Prof. Dr. Hazir POLLOZHANI, Doğa Bilimleri ve Matematik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alit IBRAHIMI ve Senatör Prof. Dr. Florim IDRIZI, Üniversitemiz Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatör Yardımcısı Ziya ARNAVUTOĞLU koordinatörlüğünde ve Fen-Edebiyat Fakültemiz ev sahipliğinde 2 gün süren bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerinin ikinci gününde heyet; Fakülte Dekanı Prof. Dr. İsmail TARHAN ve Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Murat TOSUNOĞLU ve Prof. Dr.  Nurcihan HACIOĞLU DOĞRU başkanlığında  Astrofizik Araştırma Merkezi ve Ulupınar Gözlemevi ziyaretinde bulundular.