Doğu Anadolu Gözlemevi, Ege Üni. Gözlemevi ve İstanbul Üni. Gözlemevi Müdürleriyle Buluşma

ÇAAM ve Ulupınar Gözlemevi organizasyonunda Doğu Anadolu Gözlemevi, Ege Üniversitesi Gözlemevi ve İstanbul Üniversitesi Gözlemevi Müdürleri ile buluşma gerçekleştirildi.

Ülkemizin önemli gözlemevlerinden Doğu Anadolu Gözlemevi, Ege Üniversitesi Gözlemevi ve İstanbul Üniversitesi Gözlemevi Müdürleri Prof. Dr. Cahit Yeşilyaprak, Doç. Dr. Hasan Ali Dal ve Prof. Dr. Tolga Güver, Zoom canlı yayınında "Astrofizik Araştırma Merkezi ve Ulupınar Gözlemevi'nin" düzenlediği Gözlemsel Astronomi Uygulamalı Bahar Okulu kapsamında katılımcı öğrenciler ve tüm ilgi duyanlara, kurumlarıyla ve yapılan araştırmalarla ilgili sunum yaptılar.