10 Aralık 2021: İstanbul Üniversitesi Gözlemevi ve ÇAAM Ulupınar Gözlemevi arasında dış paydaş toplantısı

İ.Ü. Gözlemevi Müdürü Prof. Dr. Tolga Güver'in ziyaretinde iki üniversitenin gözlemevleri arasında yapılan protokolün nasıl geliştirileceği görüşüldü. Gözlemevindeki teknik ekipman ve fiziki yapı incelenerek değerlendirmelerde bulunuldu.

10 Aralık 2021'de İstanbul Üniversitesi Gözlemevi Müdürü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gözlemevine ziyarette bulundu.

İ.Ü. Gözlemevi Müdürü Prof. Dr. Tolga Güver'in ziyaretinde iki üniversitenin gözlemevleri arasında yapılan protokolün nasıl geliştirileceği görüşüldü. Ziyaret sırasında ayrıca gözlemevindeki teknik ekipman ve fiziki alt yapı incelenerek değerlendirildi ve ortak yürütülebilecek yeni projeler ve işbirlikleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.